553a8b5a-9408-4393-9cb9-aea1521fcddcDe personen achter aMuSe events zijn Marlies & Stephanie.

Wij zijn 2 gedreven en enthousiaste dames die hun talenten hebben samengebracht. Wij helpen jullie graag met het organiseren van al jullie feesten. Dit kan gaan van een kleinschalig feestje of receptie tot een communiefeest, babyborrel, huwelijk, enzo … .

Wij zijn creatief aangelegd, hebben oog voor elk detail en met ons organisatietalent loodsen wij jullie door alle voorbereidingen die nodig zijn om voor jullie een feest op maat te bedenken en organiseren. Wij luisteren graag naar jullie wensen en doen er alles aan om deze te verwezenlijken.

Je kan bij ons terecht voor de organisatie van het hele gebeuren of bepaalde gedeeltes ervan. Denk aan het zoeken van een juiste locatie en eventueel de inrichting ervan, het vinden van de juiste catering, bloemen en uitnodigingen,… . Ook op de dag zelf staan wij paraat om jullie een stressloos feest te laten beleven.

Wij werken met een aantal vaste pakketten zodat jullie perfect op voorhand weten welk budget jullie voor ons dienen te voorzien. Buiten deze pakketten is het ook altijd mogelijk om een offerte op maat te laten maken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens:

Marlies & Stephanie

Amuse.events@hotmail.com