He popped the question!!!! De meeste bruiden gaan op dezelfde dag op zoek naar alles wat met trouwen te maken heeft. Als snel merken ze dat er een ontzettend groot aanbod is van leveranciers. Je surft van traiteur naar fotograaf en van locatie naar taartleverancier… oh, maar dan moet ook nog naar uitnodigingen en DJ’s gekeken worden, en trouwvervoer en bruidsboeketten en decoratie.. past het binnen het budget, wat kost het allemaal, is dit wel goed of niet…….. Whhhaaahhhhhh!!!

Daarom schreven we deze blog. Nog steeds horen we de vraag; een weddingplanner inhuren is dat nu echt wel nodig?? Is dat niet onnodig geld uitgeven en een overbodige luxe? Een huwelijk kost immers als veel geld.”

Toch, een professionele planner kan een geschenk uit de hemel zijn. Of je ze nu wilt inhuren voor de gehele planning, een deel van de planning en organisatie of alleen als ceremoniemeester op de trouwdag zelf.

Je zult zien dat het inhuren van een weddingplanner voor de meeste bruidsparen een betaalbare en zeer nuttige toevoeging is. Je bruiloft is een belangrijke mijlpaal in jullie leven en ook best een dure uitgave. Je koopt toch ook geen nieuwe auto zonder vooraf professioneel advies in te winnen? Waarom zou je dan het risico nemen en de bruiloft wel alleen regelen? Met een professionele planner aan je zijde mag je je ervan verzekeren dat de trouwdag vlekkeloos en helemaal naar wens verloopt zonder maandenlange stress.

Wel… op jullie grote dag kunnen wij dan jullie vangnet zijn, adviseur en vertrouwenspersoon. Met onze ervaring staan wij jullie met raad en daad bij om de droom om te zetten naar werkelijkheid. Een misvatting is dat de weddingplanner op een verkeerde wijze de regie van jullie overneemt en de bruiloft naar eigen inzicht invult. Het is JULLIE bruiloft. EN, wij kennen de trends en actuele prijzen, waardoor we perfect inspelen op jullie budget. Wij kennen de markt en weten waar we beroep op moeten doen, om de beste prijs/kwaliteit te garanderen. (Indien jullie kiezen om de inkleding van de zaal aan ons over te laten, genieten jullie tevens een mooie korting om ons materiaal)

Het is belangrijk dat je een weddingplanner kiest die echt bij jullie past en waar je je comfortabel bij voelt. Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en leg ons uit waar jullie onze hulp bij kunnen gebruiken. Vragen staat vrij ;-).

Alvast veel succes in jullie zoektocht.

Liefs,
Marlies & Stephanie