Brecht en Joline vierden hun 10 jarig samen zijn door een groot feest te geven voor vrienden en familie. De grote liefde die ze voor elkaar hebben, wouden ze bezegelen zonder een ja-woord en kozen voor een wij gaan niet trouwen-feest. Dit wouden ze in boho style en so we go boho all te way. Een bloemenkrans, een overvloed aan bloemen, een grote tent, heel veel lampjes, vintage meubels én hun romantische outfit maakten het thema compleet.

Pizza Attorno zorgde voor overheerlijke pizza’s en Lynn Van Hoof (en haar papa) zorgden voor live (kippenvel)muziek.

Dit feest was de kerst op de taart om hun liefde voor elkaar te vieren. Zo toonden ze aan dat het niet nodig is om met elkaar te trouwen als je elkaar graag ziet ;-).
Wij wensen dit topkoppel alvast nog vele gelukkige en gezonde jaren samen toe.