Zoeken

aMuSe events

Marlies & Stephanie

It’s in the details

It’s in the details

Voor Sofie haar 40ste verjaardag mochten we een verrassingsfeestje organiseren en inkleden. We kregen carte blanche! Yes!!!

We kozen de kleuren goud, wit en roze voor ons kleurenpalet. Voor de gouden details werkten we met gouden bestek, een menukaart met goudfolie en een gouden lintje. Het roze kwam terug in de bloemen, vaasjes, kaarthouders en server. Het kristallen glaswerk zorgde voor een elegante touch.

Doordat we werkten met enkele details en een erg simplistische tafel, werd het al snel elegant en sjiek.

Voila, zeker ook eens proberen ;-)! Stuur ons zeker je resultaat!

Kerstbubbel-box

Kerstbubbel-box

Deze Kerst zullen we vieren binnen onze bubbel, maar dat wilt niet zeggen dat we het niet gezellig kunnen maken!

We hebben daarom een pakket samengesteld met spulletjes om je eigen feesttafel te decoreren.

Wat zit er in de box voor 2 personen?
Onderborden, servies, glaswerk, decoratie, kaarsen, versierde serviet en een handleiding.
Deze box kan je huren voor €20, voor elke bijkomende persoon betaal je €6.

‘Wij gaan niet trouwen’- feest in boho style

Brecht en Joline vierden hun 10 jarig samen zijn door een groot feest te geven voor vrienden en familie. De grote liefde die ze voor elkaar hebben, wouden ze bezegelen zonder een ja-woord en kozen voor een wij gaan niet trouwen-feest. Dit wouden ze in boho style en so we go boho all te way. Een bloemenkrans, een overvloed aan bloemen, een grote tent, heel veel lampjes, vintage meubels én hun romantische outfit maakten het thema compleet.

Pizza Attorno zorgde voor overheerlijke pizza’s en Lynn Van Hoof (en haar papa) zorgden voor live (kippenvel)muziek.

Dit feest was de kerst op de taart om hun liefde voor elkaar te vieren. Zo toonden ze aan dat het niet nodig is om met elkaar te trouwen als je elkaar graag ziet ;-).
Wij wensen dit topkoppel alvast nog vele gelukkige en gezonde jaren samen toe.

 

 

Personeelsfeest

personeelsfeest goldVoor het MC in Bilzen mochten we het personeelsfeest decoreren. Heel spannend, want er werden 400 gasten verwacht. Ze hadden alvast een leuk concept klaar, namelijk ‘Black with a touch of gold’. Voor dit stijlvolle personeelsfeest hadden we direct 1001 ideeën en gingen meteen aan de slag. We volgden de laatste trends op Pinterest en zochten het mooiste materiaal uit. Belangrijk bij zulke concepten is om rekening te houden met ‘less is more’. Zeker met goud kan het snel trachy overkomen en dat wilden we zeker vermijden.

Het eindresultaat mocht er zeker zijn. We werkten met hoge kandelaars, wat direct een warme, gezellige sfeer geeft. Gouden confetti en onderborden en heeeeeeel veel kaarsen op de tafels. PS de meeste kaarsenhouders maakten we zelf 😉

 

We willen het MC zeker bedanken voor deze kans en de mooie complimentjes achteraf!
We love our job!

51459308_2980301775329277_5945768985881477120_n51565883_2328203414133409_2069012628407058432_n51649262_531854460635957_6406208042861330432_n51294596_291155078262635_3114171363447799808_n51170902_542725709573405_1407778400025706496_n

NIEUW!! Design your table

Ook voor de kleinere feestjes heeft aMuSe events nu een pakket voorzien.

We denken dan aan de feesten tot 50 personen zoals een communie, verjaardag, kerstdiner,…
Om je gasten helemaal in de stemming te brengen, toveren we daarom met plezier  een gezellige, stijlvolle feesttafel, waaraan jij met je familie en vrienden kunnen genieten. Wij bedenken (samen met jou natuurlijk) welke kleuren of thema’s gebruikt worden, zorgen voor de decoratie en versieren de dag van het feest jouw tafel. Uiteraard houden we rekening met jullie budget, bij het uitwerken van jullie feesttafel.

vanaf €100
De materialen zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Babyborrel Lyna

Net voor alle kerst- en nieuwjaarsdrukte mochten we het eerste feestje van baby Lyna organiseren. Opnieuw een meisje, dus opnieuw alles in het roze ;-).
De gasten werden verwend door de overheerlijke broodjes van Woody’s. Voor de donuts maakten we zelf een donutwall, waar maar liefst 72 mini-donuts op passen! Deze is uiteraard te huur in onze webwinkel . De kindjes werden geëntertaind door kindergrimme veevee.

De inkleding werd uiteraard ook door ons verzorgd. Hier alvast enkele sfeerbeelden. Contacteer ons gerust voor vrijblijvende info.

Babyborrel Fien

Op een hete zomerdag werd het eerste feestje van Fien gevierd. Mama en papa wouden graag een snoeptafel voor de kindjes. We mochten de zaal versieren in de typische roze meisjeskleuren. Voor de kindjes was er een springkasteel voorzien en de top-clown papie cool. Enkele foto’s om mee te genieten ;-)…

Waarom een weddingplanner?

He popped the question!!!! De meeste bruiden gaan op dezelfde dag op zoek naar alles wat met trouwen te maken heeft. Als snel merken ze dat er een ontzettend groot aanbod is van leveranciers. Je surft van traiteur naar fotograaf en van locatie naar taartleverancier… oh, maar dan moet ook nog naar uitnodigingen en DJ’s gekeken worden, en trouwvervoer en bruidsboeketten en decoratie.. past het binnen het budget, wat kost het allemaal, is dit wel goed of niet…….. Whhhaaahhhhhh!!!

Daarom schreven we deze blog. Nog steeds horen we de vraag; een weddingplanner inhuren is dat nu echt wel nodig?? Is dat niet onnodig geld uitgeven en een overbodige luxe? Een huwelijk kost immers als veel geld.”

Toch, een professionele planner kan een geschenk uit de hemel zijn. Of je ze nu wilt inhuren voor de gehele planning, een deel van de planning en organisatie of alleen als ceremoniemeester op de trouwdag zelf.

Je zult zien dat het inhuren van een weddingplanner voor de meeste bruidsparen een betaalbare en zeer nuttige toevoeging is. Je bruiloft is een belangrijke mijlpaal in jullie leven en ook best een dure uitgave. Je koopt toch ook geen nieuwe auto zonder vooraf professioneel advies in te winnen? Waarom zou je dan het risico nemen en de bruiloft wel alleen regelen? Met een professionele planner aan je zijde mag je je ervan verzekeren dat de trouwdag vlekkeloos en helemaal naar wens verloopt zonder maandenlange stress.

Wel… op jullie grote dag kunnen wij dan jullie vangnet zijn, adviseur en vertrouwenspersoon. Met onze ervaring staan wij jullie met raad en daad bij om de droom om te zetten naar werkelijkheid. Een misvatting is dat de weddingplanner op een verkeerde wijze de regie van jullie overneemt en de bruiloft naar eigen inzicht invult. Het is JULLIE bruiloft. EN, wij kennen de trends en actuele prijzen, waardoor we perfect inspelen op jullie budget. Wij kennen de markt en weten waar we beroep op moeten doen, om de beste prijs/kwaliteit te garanderen. (Indien jullie kiezen om de inkleding van de zaal aan ons over te laten, genieten jullie tevens een mooie korting om ons materiaal)

Het is belangrijk dat je een weddingplanner kiest die echt bij jullie past en waar je je comfortabel bij voelt. Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en leg ons uit waar jullie onze hulp bij kunnen gebruiken. Vragen staat vrij ;-).

Alvast veel succes in jullie zoektocht.

Liefs,
Marlies & Stephanie

Hello fall!

In het najaar is Moeder Natuur op zen mooist. De herfst zorgt voor een royaal kleurenpalet bestaande uit oranje, rode en bruine tinten. Deze prachtige kleuren hebben we volledig benut voor zowel de bloemen, als tafeldecoratie. We werkten af met ons gouden bestek, wat een extra feestelijke touch gaf aan onze feesttafel.

We loveeee fall-party’s!!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑